Pozivnica na humanitarni malonogometni turnir

Udruga veterana 3. gardijske brigade „Kune“ okuplja bivše i sadašnje  pripadnike slavne 3. gardijske brigade  koja je osnovana s ciljem da se kroz ravnopravno i prijateljsko druženje očuva sjećanje na našu brigadu, sve poginule, ranjene i nestale pripadnike i sve nas koji smo imali čast biti „Kune“.

U skladu s ciljem koji smo si postavili, UVTGB „KUNE“ organizira 7. već tradicionalni  Malonogometni humanitarni turnir pod nazivom „BORILI SMO SE U RATU, POMAŽEMO U MIRU“ koji planiramo održati 21.travnja 2018 godine. s početkom u 15:00 h na terenima Srednjoškolskog igrališta. Prihod od turnira donirati ćemo udruzi „Neven“ koja skrbi o djeci i odraslima sa posebnim potrebama.

Na turniru će sudjelovati 16 malonogometnih ekipa kako iz Osijeka i okolice tako i iz drugih dijelova RH. Turnir će se održavati na terenima srednjoškolskog igrališta, gdje po završetku natjecanja organiziramo prigodan domjenak za sve sudionike i goste a procjenjujemo da će ih biti 250, kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi minimalno 500,00kn.

Ovom prilikom Vas pozivamo da sudjelujete u ovom projektu sa veteranskom malonogometnom ekipom i date svoj doprinos ovom humanitarnom projektu.

Uplate kotizacija treba izvršiti na žiro račun Udruge ili na licu mjesta.

HR722390001-1100413911             

S opisom plaćanja : donacija „ NAZIV EKIPE“

Želja nam je, da turnir organiziramo dostojanstveno i u skladu sa svim normama koje se postavljaju u ovakvim događajima.

Za sve dodatne informacije i potvrde sudjelovanja možete se obratiti:

Danijel Štimac       099 / 345 – 0453

Tihomir Kmet        095/ 262-7638

 

 

 

 

 Predsjednik UVTGB „KUNE“   Tihomir Kmet

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)