Humanitarni malonogometni turnir

 

 

 

 

 

 

Dana 21. travnja 2018. godine u organizaciji UVTBG 3. GBR “Kune” održan je sada već tradicionalno 7. po redu malonogometni humanitarni turnir pod nazivom “Borili smo se u ratu, pomažemo u miru”. Sva sredstva  su prikupljena od uplata ekipa sudionica za sudjelovanje na turniru, pa preko individualnih donacija putem računa, kao i humanitarne kutije, gdje su sudionici turnira, gosti i članovi naše udruge mogli ubaciti svoju donaciju, sukladno mogućnostima. Ove godine naša udruga odlučila je sva prikupljena sredstva namijeniti odnosno uručiti udruzi “Neven” iz Đakova. Navedena udruga se bavi osobnom asistencijom i pomoći djeci te odraslim osobama sa posebnim potrebama, odnosno mentalnim poteškoćama. Trenutno se bave sa 20 osoba sa takovim poteškoćama, na području Đakovštine, želeći poboljšati svakodnevno življenje i samo zbrinjavanja, a time se sprječava institucionalizacija i povećava kvaliteta života, najtežih invalida iz ove skupine. Tako smo još jednom pokazali da osim što smo imali veliko srce u obrani i oslobađanju Lijepe Naše tijekom Domovinskog Rata, također imamo humano srce za potrebite u miru. Cilj ovoga turnira je bilo pomoć navedenoj udruzi, bavljenje sportom, uz neizbježno druženje svih sudionika turnira, kao i članova naše udruge, nekadašnjih ponosnih pripadnika slavne 3.GBR te članovi njihovih obitelji. Uz neizbježni čobanac i piće, u ugodnom ambijentu i neprekidnu glazbenu podlogu, na kraju turnira su uručene zahvalnice sudionicima turnira te onima koji su nesebično pomogli u organizaciji ovoga događaja.

Ekipe koje su sudjelovale na turniru:

  • Samba
  • Emra okovi
  • After Dark
  • Hdz
  • Hvidra
  • Hep
  • Overseas
  • Uvtgb “Kune”

Rezultati finala: Samba – HEP 3:4; za treće mjesto: Overseas – After Dark 2:1
Konačni poredak:
1. Hep
2. Samba
3. Overseas
4. After Dark
I na koncu želimo se zahvaliti svim sudionicima turnira, svim sponzorima i donatorima, Sportskim objektima grada Osijeka koji su nam omogućili prostor za održavanje turnira, osobito glavnom sponzoru Osječkoj pivovari, kao i članovima udruge koji su pridonijeli uspješnoj organizaciji ovoga humanitarnoga događaja. Na linku ispod objave možete vidjeti vizualni – slikovni prikaz ugođaja sa ovog događanja. Vidimo se i nagodinu.

Predsjednik UVTBG “Kune” Tihomir Kmet

Humanitarni turnir 21.04.2018.


2 thoughts on “Humanitarni malonogometni turnir

 1. Evo prilažem i zapis koji je izašao na Hep-ovom portalu o turniru:

  07.05.2018 – SUDJELOVANJE NA HUMANITARNOM TURNIRU

  U organizaciji Udruge veterana 3. GBR “Kune” održan je sada već tradicionalno 7. po redu malonogometni humanitarni turnir pod nazivom “Borili smo se u ratu, pomažemo u miru”. Sva sredstva su prikupljena od uplata ekipa sudionica za sudjelovanje na turniru, pa preko individualnih donacija putem računa, kao i humanitarne kutije, a sva prikupljena sredstva namijenjena su udruzi za pomoć osobama s teškoćama u razvoju “Neven” iz Đakova.
  Treba naglasiti kako se na turniru natjecala i ekipa HEP-a, odnosno Elektroslavonije te se osim humanošću iskazala i nogometnim umijećem te u konkurenciji osam ekipa osvojila prvo mjesto pobijedivši u finalu 4:3. Cilj ovoga turnira je pomoć navedenoj udruzi, bavljenje sportom, uz neizbježno druženje svih sudionika turnira, kao i članova udruge, nekadašnjih ponosnih pripadnika slavne 3.GBR te članova njihovih obitelji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

* = 5 + 1