Branitelji Bakra u posjeti suborcima u Našicama i Slavoniji

Branitelji Bakra u posjeti suborcima u Našicama i Slavoniji

 

 

 

 

Ovog su vikenda u Našice nakon godinu nada u goste došli prijatelji iz grada Bakra, članovi gradske straže kao i hrvatski branitelji grada Bakra.
Domaćini okupljanja su bila Udruga oboljelih branitelja domovinskog rata koji su sa svojim gostima tijekom dana obišli Borovo Selo i Aljmaš mjesta u kojima su se odvijale borbe u Domovinskom ratu. Navečer su svi zajedno položili vijenac na spomen obilježju „Uskrsla hrvatska“ na trgu u Našicama.

Nakon polaganja vijenaca u ime domaćina predsjednik Udruge oboljelih branitelja domovinskog rata Damir Vlašić pozdravio je sve nazočne koji su se došli pokloniti žrtvi poginulih branitelja u Domovinskom ratu koji su dali svoje živote za slobodu Republike Hrvatske.
Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja domovinskog rata Grada Bakra Davor Presečki zahvalio je domaćinima na lijepom dočeku i što su ih proveli po mjestima u kojima su bila važna događanja za vrijeme Domovinskog rata. Također je izrazio nadu da će se opet susresti iduće godine u Našicama i družiti se.

Poručnik u mirovini Ivica Lovošević u ime Udruge veterana 3. gardijske brigade je izjavio:
„Želim vam izraziti duboku zahvalnost što ste sačuvali i obilježavate sjećanje na žrtvu naše Slavonije, Vukovara i evo danas na ovom mjestu našičkog kraja. Počašćeni smo vašim dolaskom i od srca vam se zahvaljujemo.“

Branitelji Bakra u posjeti suborcima u Našicama i Slavoniji


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

* = 4 + 8